|
|
|
|
||
Recept Biefstuk met peultjesIngrediënten:400 gr (lende)biefstuk2 el soja of oestersaus1/2 tl geraspte gember
2 el arachideolie200 gr peultjes2 tl maïzena100 ml runderbouillon1 el soja of oestersaus1/4 tl sesamolie
© Janneke's Receptenpagina / Lendenbiefstuk met peultjes recept - Vleesrecepten, oriëntaals, rundvlees
Voorbereiding:Leg het vlees voor het snijden minimaal 30 minuten in de diepvries en snij het daarna in reepjes. Leg het vlees op een schaal. Meng sojasaus en gember en bedek het vlees ermee.Bereiding:Verhit de olie in een wok of koekenpan met dikke bodem en draai de pan rond totdat de hele bodem bedekt is. Roerbak vlees en afgehaalde peultjes 2 minuten op hoog vuur totdat het vlees van kleur verandert. Meng maïzena met een beetje bouillon. Schenk die met de rest van de bouillon, extra sojasaus en sesamolie in de wok. Roer tot de saus kookt en indikt . Serveer met gestoomde rijst.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Rundvlees, Oriëntaals
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|