|
|
|
|
||
Recept Cordon bleu (kip of kalfs)Ingrediënten:4 kipfilets of8 kalfsoesters (1 cm dik)2 eieren4 of 8 plakken kaas4 of 8 plakken hamversgemalen peperzoutpaneermeelboter of margarine
© Janneke's Receptenpagina / Cordon bleu recept - Vleesrecepten, kalfvlees, Paasmenu
Bereiding:Snij de kipfilets of kalfsoesters als een pitabroodje open en besmeer de binnenkant met losgeklopt ei. Leg er een (passend) plak ham en een plak kaas in en klap het vlees dicht.Wrijf de buitenkant van het vlees in met zout en peper. Haal ze door de paneermeel en daarna door het ei en dan nogmaals door de paneermeel.Verhit de boter in een koekenpan en bak de cordon blues aan beide zijden bruin.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Kalf, Kip, Pasen
|