Recepten-index
>
Tips en trucs
>
Hoeveelheden per persoon
Hoeveelheden
© Janneke's Receptenpagina
/ tips, trucs
Hoeveelheden per persoon (gemiddelden, wel afhankelijk van bouwvakker of kind):
Soep als voorgerecht
1/4 liter
Saus
0,5-1 deciliter
Soep als hoofdgerecht
1/2 liter
Visfilet
150-200 gram
Vlees zonder been, gepaneerd
110-125 gram
Vis geheel
250-300 gram
Vlees z. been, gebraden/gegrild
125-150 gram
Groente
200 gram
Vlees met been
150-175 gram
Aardappelen
200 gram
Dessert
1/8 liter
Kijk eens bij alle recepten:
Recepten-index
of kijk bij alle
Tips en trucs
-
Opmerkingen
-
Privacy
/
Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017
(
Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht
)