|
|
|
|
||
Recept Snelle huzarensaladeIngrediënten:750-1000 gr aardappelen1 blikje erwt/wortel(2 voorgebakken varkenslapjes of 200 gr ham)1 dikke appel5 augurkjes4 dikke el zilveruitjes1 dikke ui3-5 el mayonaise2 el augurkenazijn
© Janneke's Receptenpagina / Huzarensalade recept - recept salade, aardappels
Bereiding:Kook de aardappelen (of kook de dag ervoor teveel) en laat ze afkoelen. Maak ze (snijden of prakken) zo fijn als je de huzarensalade wilt laten zijn.Laat het blik erwtjes/worteltjes uitlekken en snij de worteltjes in stukjes.Wrijf (voor een niet-vegetarische huzarensalade) de varkenslapjes in stukjes of snij de ham in blokjes en hak de appel, augurk, zilveruitjes en ui fijn. Meng alles luchtig door de aardappels.Vermeng de mayonaise met het augurkennat en schep dit door de huzarensalade.Laat voor het lekkerste resultaat de smaken minimaal een uurtje intrekken en garneer de huzarensalade met bijvoorbeeld tomaat, augurk, zilveruitjes en hardgekookt ei. Serveer op kamertemperatuur met stokbrood.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten: Salade, Aardappelen, Vegetarisch, Basisrecepten
-
Opmerkingen - Privacy/Disclaimer
© Janneke's Receptenpagina 2003-2017 ( Bij publicatie elders is bronvermelding wettelijk verplicht)
|