|
||
|
||
Recept Varkenshaas 2(Gourmetten, bakplaat, steengrill)Ingrediënten:200 gr varkenshaas2 el ketjap1 el gembersiroop1 tl knoflookpoederiets zout
© Janneke's Receptenpagina / Gemarineerde Varkenshaas recept - Fondue en gourmetten
Voorbereiding:Snij de varkenshaas in plakken van ongeveer 1 cm dik.
Halveer eventueel te grote stukken.Vermeng de ketjap, gembersiroop, knoflookpoeder en zout en vermeng de varkenshaas hiermee. Minimaal een uurtje laten marineren.Bereiding:Boter in gourmet pannetje, zonder boter op de bakplaat of steengrill:Varkenshaas aan beide zijden 3 minuten bakken met wat shii-takes.Lekker met zoetzure ananassaus.
|
||
Klik hier voor alle andere recepten:
Gourmetten,
Kerstmenu,
Varkensvlees,
Gourmet/fondue-tips,
|